Jako dystrybutor RATIONAL DEAL-Partner polecamy piece konwekcyjno-parowe RATIONAL. Zapewniamy kompetentne doradztwo, pokazy kulinarne, szkolenia oraz specjalistyczną pomoc techniczną. Nasi pracownicy serwisu uczestniczą w regularnych szkoleniach oraz posiadają fachową wiedzę, by zakupiony u nas piec konwekcyjno-parowy Rational służył Państwu długo i niezawodnie.
Firma Rational jest niewątpliwym liderem rozwiązań dla gastronomii. Do niedawna znany głównie ze świetnej jakości pieców konwekcyjno - parowych z rozmachem wszedł w XXI wiek oferując profesjonalne urządzenia dla gastronomii na miarę epoki. Produkty, które oferują słyną nie tylko z niezawodności, ale również z wyjątkowej intuicji. Dzięki współpracy fizyków, dietetyków, inżynierów i szefów kuchni firma z ponad 40-letnim bagażem doświadczeń utrzymuje się w czołówce gastro-producentów.
Produkcja urządzeń Rational
Sto procent formowych urządzeń jest produkowana w Europie. Odpowiadają za to dwa zakłady przemysłowe: jeden położony w Niemczech w miejscowości Landsberg am Lech, a drugi we Francji w Wittenheim. Przed opuszczeniem zakładu każde z urządzeń jest dokładnie sprawdzane przez kontrolerów jakości.
Serwis Rational
Kolejnym atutem producenta jest łatwa dostępność serwisu urządzeń. Dzięki dużemu zagęszczeniu punktów serwisowych na mapie świata, większość zgłoszeń może zostać zrealizowanych jeszcze tego samego dnia. Obsługa serwisowa dla klientów Rationala jest dostępna całodobowo przez 7 dni tygodniowo. To niezwykle istotny aspekt zwłaszcza w wypadku awarii sprzętu. Regularny serwis, połączony z szkoleniem załogi, przyczynia się do zmniejszenia kosztów i wydłużenia żywotności maszyn. Dlatego szkolenia z obsługi oferowanych urządzeń są ważnym punktem oferty producenta urządzeń gastronomicznych.
Firma SAS również zajmuje się serwisem urządzeń Rational. Kupując u nas, możesz liczyć na sprawną i profesjonalną obsługę.
Zaawansowana technologia
Wyjątkowo zaawansowana technologia od lat wprowadzana na rynek przez światowego potentata zasługuje na szczególną uwagę. W chwili obecnej promowane są trzy linie produktów:
- SelfCookingCenter® - cechująca się wysoką inteligencją, możliwością zdalnego sterowania i pełną programowalnością,
- CombiMaster® Plus - urządzenia sterowane manualnie, dla zwolenników tradycjonalizmu,
- VarioCookingCenter® - jedyna linia, którą ciężko nazwać piecem konwekcyjnym. Spełnia rolę urządzenia wielofunkcyjnego i również jest w pełni programowalna.
Taka różnorodność w ofercie powoduje, że nie trudno znaleźć urządzenie dostosowane do każdej restauracji. Ponieważ celem firmy jest zadowolenie klientów, zawsze oferuje ona profesjonalne doradztwo w wyborze produktów. Wybranie sprawdzonego, długowiecznego sprzętu i zaufanej marki zawsze będzie najlepszą inwestycją w przyszłość kuchni.