Tym razem przedstawiamy realizację wyposażenia kuchni w trakcie instalacji. W trudnych czasach epidemii przy naszym skromnym udziale powstaje w ZIelonej Górze nowa restauracja. Wszystkie zdjęcia zrobione podczas montażu.
Słów kilka o projekcie
Projekt rozpoczął się jeszcze w czasach, gdy nikt na świecie nie mówił jeszcze o koronawirusie, w czasach, gdy wszystkie pomysły wymagały tylko czasu i właściwego finansowania. Wtedy właśnie powstawały fundamenty nowego budynku, w którym miała znaleźć się restauracja. W międzyczasie było mnóstwo pracy, koncepcji ... współpraca naszego doradcy z Klientem prowadziła przez wiele wersji projektów, które co jakiś czas zastępowano nowszymi i nowszymi. W końcu można było powiedzieć, że strony uzgodniły wszystkie szczegóły projektu i realizacji. Wtedy podpisano umowę i przystąpiono do realizacji.
Co znalazło się w składzie wyposażenia?
Firma SAS zajęła się kompleksową realizacją wraz z montażem i dostarczeniem urządzeń głównie takich marek jak Lotus (kuchnia gazowa WOK z akcesoriami), BARTSCHER (wok indukcyjny - nastawny POWER), kocioł elektryczny 100l, RM Gastro (zmywarka kapturowa i podblatowa), czy KOMAT (meble nierdzewne), IGLOO (witryna chłodnicza INNOVA), RAPA (szafa chłodnicza przelotowa).
Z racji charakteru lokalu punktem centralnym wyposażenia zostały woki indukcyjne 70/293, producent BARTSCHER numer katalogowy 105874.
Najważniejsze cechy tego urządzenia to:
- wydajna cewka indukcyjna o mocy 7000 W,
- wykonanie ze stali szlachetnej, wgłębienie o średnicy 293 mm wykonane z ceramiki szklanej,
- 2 wentylatory,
- detekcja garnka,
- ochrona przed przegrzaniem,
- bardzo prosta obsługa.
Finansowanie inwestycji? SAS24.PL radzi!
Bezpieczna dla obu stron i wygodna forma finansowania inwestycji to leasing. Przedstawiciel leasingu pomaga na każdym etapie finansowania - od oferty, umowy, po jej realizację. Cały proces jest wygodny i bezpieczny. Współpracujemy z leasingami, w których nasi Klienci mają już swoją historię finansową lub możemy zaproponować firmy, z którymi bezpośrednio współpracujemy. Klient zawsze wybiera najkorzystniejszą dla siebie ofertę.
Przeczytaj również na temat idei ZERO WASTE w gastronomii czyli jak gospodarować produktami spożywczymi, by ich nie marnować.