Delikatne podgrzewanie nawet 1,25 litra czekolady bez przypalania – pełno mlecznej, gorzkiej czy białej. materiał: stal nierdzewna garnek wewnętrzny: ceramiczny, wyjmowany pojemność: 1,25 litra zakres temperatur: 40 °C do 58 °C rodzaje czekolady: pełno mleczna, gorzka, biała moc przyłączeniowa: 0,12 kW / 230 V 50/60 Hz wymiary: szer. 230 x gł. 220 x wys. 200 mm Przewidywany termin wysyłki z magazynu Salzkotten około 31/32 tygodnia.
Kategoria | Podgrzewacze gastronomiczne |
SAS Spółka z o.o. Sp.k. powstała w 2008 roku, ale jest kontynuatorem działalności realizowanej pod marką SAS od 1990 roku (najpierw jako Zakład Handlowo-Usługowy "SAS" Sławomir Strzempek, później SAS Sp. z o.o.). Firma od początku swojej działalności siedzibę ma w Zielonej Górze przy ul. Chmielnej 15. Aktualnie posiadamy również 2 biura handlowe: w Gorzowie ul. Okólna 29 oraz Poznaniu ul. Główna 31 oraz ponad 30 pracowników - fachowców w swoich dziedzinach (większość z ponad 5 letnim stażem
Czytaj więcej