Prawdziwym udogodnieniem w każdej szanującej się gastronomii, która chce obsługiwać klienta jak najszybciej i oszczędzić jego czas oczekiwania na posiłek, ale przede wszystkim w tak krótkim czasie dostarczyć wysokiej jakości dań - są piece konwekcyjno-parowe Retigo Orange. Piece te wyposażone są w wiele użytecznych funkcji, których zadaniem jest...
Prawdziwym udogodnieniem w każdej szanującej się gastronomii, która chce obsługiwać klienta jak najszybciej i oszczędzić jego czas oczekiwania na posiłek, ale przede wszystkim w tak krótkim czasie dostarczyć wysokiej jakości dań - są piece konwekcyjno-parowe Retigo Orange. Piece te wyposażone są w wiele użytecznych funkcji, których zadaniem jest ułatwienie pracy i przyspieszenie realizacji zamówienia złożonego przez klienta. Od innych pieców, w tym również Blue, różnią się przede wszystkim tym, że są orientacyjne, wygodne w użytkowaniu i skoncentrowane na ułatwianiu tych prac, które są konieczne w ich podjęciu w trakcie przyrządzania posiłków.
Piece Retigo Orange
Retigo Orange pozwala łączyć zarówno tradycyjne, jak i nowoczesne techniki gotowania. Od modeli typu Blue różni się posiadaniem dodatkowej klapki, która służy do usuwania nadmiaru pary, tak więc pośrednio można wpływać na proces gotowania potraw w parze. Jest również dużo łatwiejszy w użytkowaniu, ponieważ nie posiada aż tak wielu funkcji, jak Blue i to właśnie dzięki temu jest bardziej orientacyjny i intuicyjny, a także szybszy w działaniu. Ponadto, dzięki temu jest również oszczędniejszy w zużyciu energii elektrycznej i przenosi się na oszczędności w Twojej firmie. Piece konwekcyjno-parowe są wręcz obowiązkiem dla każdego, kto pragnie posiadać i prowadzić skuteczny, dochodowy, gastronomiczny biznes.