Gratuluję wyboru, produkt jest już w Twoim koszyku! Przejdź do koszyka.

Lista produktów producenta: LIEBHERR

Liebherr to uznany producent wielu urządzeń z różnych gałęzi gospodarki, również sprzętu gastronomicznego dla firm z branży oraz klientów indywidualnych.

Liebherr to uznany producent wielu urządzeń z różnych gałęzi gospodarki, również sprzętu gastronomicznego dla firm z branży oraz klientów indywidualnych. Firma powstała w 1949 roku w Niemczech i na początku zajmowała się tworzeniem maszyn oraz narzędzi budowlanych. Lata 50. to rozwój firmy i poszerzenie oferty o sprzęt AGD. Od tego momentu przedsiębiorstwo wciąż rozwija technologie i tworzy kolejne urządzenia, które mają służyć profesjonalnym firmom gastronomicznym. Jego oferta jest przeznaczona dla hoteli i restauracji, piekarni, sklepów, a także laboratoriów.


Urządzenia gastronomiczne Liebherr


W swojej ofercie przeznaczonej dla gastronomii, firma specjalizuje się głównie w sprzęcie chłodniczym. Produkuje profesjonalne urządzenia, które pozwalają na chłodzenie lub mrożenie dużych ilości produktów. Są wykonane z wytrzymałych materiałów, które nie ulegają awarii mimo intensywnego użytkowania. Nie tylko pozwalają zachować świeżość produktów, ale również umożliwiają ich odpowiednie wyeksponowanie np. w sklepie. Profesjonalne urządzenia gastronomiczne łatwo również wyczyścić, co jest bardzo istotne w przypadku branży spożywczej. Dzięki nim mamy pewność, że klienci otrzymują zawsze świeże i bezpieczne do spożycia produkty.


Urządzenia chłodzące produkowane przez firmę Liebherr są energooszczędne, a więc pozwalają ograniczyć zużycie prądu. Zazwyczaj korzysta się z nich całodobowo, jest to więc bardzo pożądana cecha.


Sprzęt chłodzący dla gastronomii


W naszej ofercie dostępne są głównie urządzenia chłodnicze, które przeznaczone są do profesjonalnego użytku przez firmy gastronomiczne. Małe chłodziarki podblatowe sprawdzą się w barach lub pubach, gdzie mogą służyć do przechowywania napojów. Dostępne są również specjalne szafy dedykowanie przechowywaniu wina, tzw. winiarki. Część z nich umożliwia ustawienie różnych temperatur na półkach urządzenia.


Dla restauracji i firm cateringowych przeznaczone są duże szafy chłodnicze, mroźnicze lub chłodniczo-mroźnicze, które mogą być jedno- lub dwudrzwiowe. Witryny chłodnicze pozwalają wyeksponować produkty w sklepie, a zamrażarki skrzyniowe umożliwiają zamrożenie dużych partii produktu na raz.

Więcej
na stronę
Wybierz do 3 produktów
Pokazuje 1 - 25 z 105 elementów