Wyposażenie gastronomii obejmuje kompletną ofertę dla profesjonalnej gastronomii. Oferta dostępna on-line jest stale rozbudowywana, ale prawdopodobnie nigdy nie obejmie całej oferty firmy w tym zakresie. Ze sprzedaży internetowej wyłączone są m.in. urządzenia i produkty konfigurowane pod zamówienie Klienta. Zachęcamy do kontaktu z naszymi doradc...
Wyposażenie gastronomii obejmuje kompletną ofertę dla profesjonalnej gastronomii. Oferta dostępna on-line jest stale rozbudowywana, ale prawdopodobnie nigdy nie obejmie całej oferty firmy w tym zakresie. Ze sprzedaży internetowej wyłączone są m.in. urządzenia i produkty konfigurowane pod zamówienie Klienta. Zachęcamy do kontaktu z naszymi doradcami. Kompleksowe wdrożenia realizowane są najczęściej na podstawie indywidualnej oferty.
Chyba każdy zgodzi się z tym, że kuchnia odgrywa niezwykle ważną rolę w życiu codziennym. W mieszkaniach czy domach jest miejscem spotkań ze ze znajomymi i rodziną, rozmów, gotowania i radosnego, wspólnego konsumowania potraw. Ogólnie rzecz biorąc, można śmiało rzec, że kuchnia jest sercem całego domu. Nie można też zapomnieć o jej funkcji w restauracjach, barach, na stołówkach i innych placówkach, w których sprzedaje się żywność, a także firm produkujących żywność. To właśnie tam można znaleźć te najbardziej nowoczesne kuchnie wraz z całym niezbędnym wyposażeniem. Istnieje wiele rodzajów kuchni, a wybór zależy po prostu od indywidualnego gustu i upodobań. Może być mała, albo duża, szeroka, wąska, przeszklona, nowoczesna, tradycyjna, kolorowa, bądź w bardziej stonowanych odcieniach. Powinno się jednak pamiętać, że pod żadnym pozorem nie powinna być zbyt ciemna. Kuchnie restauracyjne z niewystarczającą ilością światła nie wzbudzają zaufania z tego powodu, że kucharze mogą często czegoś nie zauważyć, użyć innej przyprawy niż powinni i wiele innych. Oprócz dobrego naświetlenia, pomieszczenie to musi być dobrze wyposażone.
Wyposażenie wszelkich barów, restauracji, pizzerii, stołówek, sklepów oraz reszty placówek, w których można zaopatrzyć się w żywność, musi być całkowite i przede wszystkim w dobrej jakości. Nie można uznawać w tym przypadku metody "im taniej tym lepiej", ponieważ wówczas taka restauracja czy bar nie ma prawa bytu. Oczywiście specjalistyczne wyposażenie gastronomii nie jest zarezerwowane tylko i wyłącznie dla wielkich przedsiębiorstw. Mogą z nich korzystać także ci, którzy dopiero planują rozpoczęcie biznesu, albo ci, którzy chcą uzupełnić swoją działalność stawiając na jej całkowitą uniwersalność i innowacyjność. Dodatkowo, wyposażenie gastronomii może "wpaść" również w ręce kogoś, kto zupełnie nie jest w żaden sposób powiązany z działalnością kulinarną(czyli do tak zwanych "zwykłych konsumentów"), a bardzo chce stosować w swojej kuchni profesjonalne sprzęty gastronomiczne oraz inne wysokiej jakości akcesoriów.
Asortyment każdej restauracji, baru, stołówki i tego typu miejsc musi posiadać różnorodne zaawansowane urządzenia o specjalistycznych zastosowaniach. Za przykład mogą posłużyć sprzęty takie jak: piec do pizzy, gyros elektryczny, gofrownica, krajalnica, mikrofalówka, frytkownica, sokowirówka, blender, ale także wiele innych, drobnych elementów i akcesoriów , które wcale nie są mniej ważne. Należą do nich: naczynia, garnki, patelnie, sztućce, talerze i inne zastawy obiadowe, łyżki do smażenia na patelni, dzbanki, miarki, waga kuchenna i wiele, wiele innych.
Każda placówka oferująca żywność musi wciąż obserwować i kontrolować rynek i nowoczesne trendy w branży kulinarnej. Tylko to sprawi, że firma będzie się mogła dobrze i szybko rozwijać, co gwarantuje sukces. Oczywiście dodatkowo, każdy kucharz czy inny pracownik jest zobowiązany uczestniczyć we wszelkich kursach i szkoleniach, które dotyczą obsługi wysoce wyspecjalizowanych sprzętów gastronomicznych. Często nie są to urządzenia łatwe do zrozumienia i poprawnego używania, a niewiedza w tej kwestii może prowadzić do pogorszenia smaku potrawy, nie mówiąc już o katastrofalnych w skutkach wypadków, takie jak porażenie prądem czy skaleczenie.
Podkategorie:
Filtruj
Ładowanie...
1051603
gaz
680 mm
590 mm
820 mm
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII
31kg
WM 4/10/XL
Odzież robocza
WM 4/10/S
Odzież robocza
WM 4/10/M
Odzież robocza
WM 4/10/L
Odzież robocza
WM 4/10/3XL
Odzież robocza
WM 4/10/2XL
Odzież robocza
WM 4/1/XL
Odzież robocza
WM 4/1/S
Odzież robocza
WM 4/1/M
Odzież robocza
WM 4/1/L
Odzież robocza
WM 4/1/3XL
Odzież robocza
WM 4/1/2XL
Odzież robocza
WM 3/16/64
Odzież robocza
WM 3/16/62
Odzież robocza
WM 3/16/60
Odzież robocza
WM 3/16/58
Odzież robocza
WM 3/16/56
Odzież robocza
WM 3/16/54
Odzież robocza
WM 3/16/52
Odzież robocza
WM 3/16/50
Odzież robocza
WM 3/16/48
Odzież robocza
WM 3/16/46
Odzież robocza
WM 3/15/64
Odzież robocza
WM 3/15/62
Odzież robocza
298180
180 mm
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII
SAS Spółka z o.o. Sp.k. powstała w 2008 roku, ale jest kontynuatorem działalności realizowanej pod marką SAS od 1990 roku (najpierw jako Zakład Handlowo-Usługowy "SAS" Sławomir Strzempek, później SAS Sp. z o.o.). Firma od początku swojej działalności siedzibę ma w Zielonej Górze przy ul. Chmielnej 15. Aktualnie posiadamy również 2 biura handlowe: w Gorzowie ul. Okólna 29 oraz Poznaniu ul. Główna 31 oraz ponad 30 pracowników - fachowców w swoich dziedzinach (większość z ponad 5 letnim stażem
Czytaj więcej