Start kuchni otwartej w Poznaniu - zrzeszamy ludzi z pasją do gotowania

Autor     kwi 13, 2024     Home    0 Komentarzy
  • Galeria
  • Galeria
  • Galeria
  • Galeria
  • Galeria
  • Galeria
  • Galeria
  • Galeria
  • Galeria
  • Galeria
  • Galeria
  • Galeria
W SAS stworzyliśmy kuchnię pokazową, która jest miejscem zrzeszających ludzi z pasją do gotowania.

W SAS zajmujemy się gastronomią od 15 lat. Doskonale rozumiemy specyfikę branży kulinarnej. Kilka lat temu mieliśmy wizję stworzenia w Poznaniu miejsca, które będzie zrzeszało ludzi z pasją do gotowania.

W 2024 zrealizowaliśmy to marzenie, tworząc kuchnię pokazową przy ul. Głównej 31 w Poznaniu wraz z naszym partnerem – firmą Stalgast. To miejsce, gdzie szefowie kuchni i kucharze, bez względu na doświadczenie czy prestiż restauracji, mogą dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem z entuzjastami kulinarnej sztuki.

Współpracując z setkami przedsiębiorstw, doskonale zdajemy sobie sprawę, że nie trzeba mieć dwóch gwiazdek Michelin, by przygotować wyjątkowe potrawy, które będą zachwycać gości.

Zrzeszamy ludzi z pasją do gotowania

Nasza sala warsztatowo-pokazowa staje się przestrzenią dla szeregu wydarzeń. Warsztaty, prowadzone przez doświadczonych kucharzy, są skierowane zarówno do profesjonalistów z branży, jak i amatorów gotowania. To również doskonała okazja dla restauratorów do promocji swoich marek oraz restauracji. 

Naszym celem jest nie tylko prowadzenie warsztatów, ale przede wszystkim stworzenie społeczności zrzeszającej wszystkich miłośników gotowania o różnym poziomie doświadczenia. Chcemy stać się sercem Poznańskiej kulinarnej społeczności. Miejscem, gdzie każdy może nauczyć się czegoś nowego, wymieniać doświadczeniami i czerpać inspirację ze świata kulinariów. 

A jeśli jesteś kucharzem, restauratorem i chcesz zorganizować warsztaty w naszej kuchni otwartej, to zapraszamy do kontaktu.  Wyślij wiadomość lub zadzwoń, żeby porozmawiać o swoim pomyśle.

W galerii, na górze artykułu znajdziesz zdjęcia z przygotowania sali, a także z eventu otwierającego.

Zapytaj eksperta

4.8 /5
23 ocen