Polacy kochają grillować, głównie w gronie przyjaciół i znajomych na łonie przyrody. To świetna okazja do spotkań i delektowania się smakiem dań, przyrządzonych w ten sposób. Potrawy z grilla są jedyne w swoim rodzaju. Delikatnie lub nieco bardziej przyrumienione mięso, ryby, czy warzywa kuszą smakiem. Jednak nie każda restauracja ma miejsce i m...
Polacy kochają grillować, głównie w gronie przyjaciół i znajomych na łonie przyrody. To świetna okazja do spotkań i delektowania się smakiem dań, przyrządzonych w ten sposób. Potrawy z grilla są jedyne w swoim rodzaju. Delikatnie lub nieco bardziej przyrumienione mięso, ryby, czy warzywa kuszą smakiem. Jednak nie każda restauracja ma miejsce i możliwość zainstalowania tradycyjnego grilla na węgiel drzewny. By jednak nie rezygnować z grillowanych potraw w naszym menu - polecamy zakup warto zainwestować w płytę grillową gazową.
Grillowe płyty gazowe są świetnym rozwiązaniem dla lokali gastronomicznych, które wychodzą naprzeciw oczekiwaniom swoich gości. Jak wszystkie urządzenia gastronomiczne muszą być niezawodne, proste w obsłudze i powinny nagrzewać się w najkrótszym czasie. Jeśli chodzi o płyty grillowe gazowe – mamy do wyboru sprzęt, który możemy podłączyć do gazu ziemnego, lub gazu propan/butan. W zależności od tego, jakim przyłączem dysponuje nasz lokal. Oczywiście należy zadbać o bezpieczeństwo i podłączenie zlecić fachowcom. Jedynie profesjonalna usługa gwarantuje wysoki poziom bezpieczeństwa, niezawodne funkcjonowanie urządzenia, a także niski pobór paliwa (gazu).
Przede wszystkim w lokalach gastronomicznych, które nie chcą zostawać w tyle. Przygotowanie dań na płytach grillowych gazowych gwarantuje wysoką jakość przygotowanych dań. Są smaczne i przygotowuje się je błyskawicznie i praktycznie bez tłuszczu. Przede wszystkim urządzenie gazowe jest odpowiednie do wszelkiego rodzaju mięs, takich jak karkówka, wołowina, jagnięcina. Dobrze sprawdza się w pracy z owocami morza, czy rybami. Płyta grillowa gazowa z powodzeniem może zastąpić kuchenkę mikrofalową, elektryczną, czy tradycyjny grill.
Zakup płyty gazowej to przede wszystkim inwestycja w rozwój restauracji. Urządzenie wpłynie na jakość potraw, przygotowanych w naszym lokalu, pozwoli na urozmaicenie menu, trafiając tym samym w gusta znacznie większej grupy gości. Profesjonalny, nowoczesny sprzęt gastronomiczny wzbogaci naszą ofertę i ułatwi pracę szefowi kuchni. Podobne urządzenia są wykorzystywane w najlepszych lokalach na całym świecie. Gazowa płyta elektryczna jest prosta w obsłudze, oszczędza energię i jest niezawodna. Dlatego, jeśli poważnie myślimy o naszej restauracji, zamierzamy się rozwijać - zainwestujmy w sprzęt. Na pewno zakup zwróci się nam w ciągu najbliższych miesięcy.
Filtruj
Ładowanie...
00025499
Płyty gazowe
00009983
Płyty gazowe
00000529
Płyty gazowe
00000528
Płyty gazowe
00000527
Płyty gazowe
00000526
Płyty gazowe
00025495
Płyty gazowe
00009982
Płyty gazowe
00000525
Płyty gazowe
00000524
Płyty gazowe
00000523
Płyty gazowe
00000522
Płyty gazowe
00025492
Płyty gazowe
00009946
Płyty gazowe
00000371
Płyty gazowe
00000369
Płyty gazowe
00000367
Płyty gazowe
00000365
Płyty gazowe
00025496
Płyty gazowe
00009945
Płyty gazowe
00000370
Płyty gazowe
00000368
Płyty gazowe
00000366
Płyty gazowe
00000364
Płyty gazowe
1311813
600 mm
600 mm
290 mm
49 kg
Płyty gazowe
SAS Spółka z o.o. Sp.k. powstała w 2008 roku, ale jest kontynuatorem działalności realizowanej pod marką SAS od 1990 roku (najpierw jako Zakład Handlowo-Usługowy "SAS" Sławomir Strzempek, później SAS Sp. z o.o.). Firma od początku swojej działalności siedzibę ma w Zielonej Górze przy ul. Chmielnej 15. Aktualnie posiadamy również 2 biura handlowe: w Gorzowie ul. Okólna 29 oraz Poznaniu ul. Główna 31 oraz ponad 30 pracowników - fachowców w swoich dziedzinach (większość z ponad 5 letnim stażem
Czytaj więcej