Dyspensery i termosy

Każdy, kto choć przez chwilę pracował w branży gastronomicznej, zdaje sobie sprawę, jak ważne jest łatwe i szybkie dozowanie porcji dań, dodatków czy deserów. Dyspensery są niezbędnym wyposażeniem każdego lokalu, niezależnie od jego wielkości. Występują w tak wielu rodzajach i rozmiarach, że bez trudu znajdziemy odpowiednie dla swojego biznesu.

...

Każdy, kto choć przez chwilę pracował w branży gastronomicznej, zdaje sobie sprawę, jak ważne jest łatwe i szybkie dozowanie porcji dań, dodatków czy deserów. Dyspensery są niezbędnym wyposażeniem każdego lokalu, niezależnie od jego wielkości. Występują w tak wielu rodzajach i rozmiarach, że bez trudu znajdziemy odpowiednie dla swojego biznesu.

Dyspensery gastronomiczne do małych i średnich lokali

Plastikowe lub stalowe dozowniki do sosów umożliwiają sprawną obsługę klientów oraz estetyczną ekspozycję w niewielkich lokalach, nie tylko z fast-foodem. Dyspensery do sosów Kitchen Line sprawdzają się jako tanie i bezproblemowe w obsłudze. Pojemniki z pompką będą spełniały dokładnie tę samą funkcję, co poprzednie, przy okazji nadając stanowisku pracy estetyczny wygląd. Sprawdzą się także we wszelkiego rodzaju bufetach, kiedy ważne jest, by samoobsługa działała sprawnie. Te ostatnie urządzenia występują w wariantach jedno-, dwu-, trzy- i czterokomorowych.

Dyspensery do napojów

Jeśli potrzebujesz dyspenserów napojów, które nie będą zajmowały zbyt wiele miejsca, a jednocześnie sprawdzą się w przypadku bufetu czy małego baru samoobsługowego, z pomocą przychodzą małe, o pojemności 5 lub 3 litrów, urządzenia do dozowania soków, gorącej czekolady czy innych napojów. Wyposażone w kranik, pozwalają na bardzo szybką obsługę eventów. Występują także w większych wersjach: 8, 9, 9,5 litra. Doskonałe do restauracyjnych lub hotelowych bufetów. Do tej kategorii zaliczają się także termosy do kawy, herbaty czy mleka, które zachowują odpowiednią temperaturę. Urządzenia występują w różnych objętościach, od bardzo małych (od 0,3l) produkowanych przez firmę APS termosów stalowych, po dziewięciolitrowe firmy Bartscher, czy o pojemności aż 12l dyspensery wspomnianej już marki APS.

Dyspensery do płatków śniadaniowych

Dyspensery gastronomiczne rzadziej kojarzą się z dozowaniem produktów sypkich, takich jak płatki, są jednak znakomitą pomocą w zapewnieniu czystości miejsca serwowania. Wyposażony w nie bufet wygląda profesjonalnie i nie wymaga ciągłego nadzoru pracowników. O oczywistych kwestiach higienicznych nie trzeba wspominać. Można wybrać model pojedynczy lub podwójny, o objętości od 4,5 lub 8l.

Akcesoria do dyspenserów

Nie zapominajmy, że dyspensery gastronomiczne to także wszystkie pozostałe akcesoria, które pomagają w wydawaniu posiłków i obsłudze klienta. W naszej ofercie można znaleźć dodatkowe akcesoria, takie jak miski, pojemniki na sztućce w wersjach pojedynczych podwójnych lub potrójnych, jak również stojaki bufetowe. Pomagają zapewnić obsługę na najwyższym poziomie, która zadowoli nawet klientów o dużych wymaganiach estetycznych.

Więcej
na stronę
Wybierz do 3 produktów
Gratuluję wyboru, produkt jest już w Twoim koszyku! Przejdź do koszyka.
Pokazuje 1 - 20 z 55 elementów

Bestsellery z tej kategorii

O naszej firmie

SAS Spółka z o.o. Sp.k. powstała w 2008 roku, ale jest kontynuatorem działalności realizowanej pod marką SAS od 1990 roku (najpierw jako Zakład Handlowo-Usługowy "SAS" Sławomir Strzempek, później SAS Sp. z o.o.). Firma od początku swojej działalności siedzibę ma w Zielonej Górze przy ul. Chmielnej 15. Aktualnie posiadamy również 2 biura handlowe: w Gorzowie ul. Okólna 29 oraz Poznaniu ul. Główna 31 oraz ponad 30 pracowników - fachowców w swoich dziedzinach (większość z ponad 5 letnim stażem

Czytaj więcej

Nasze referencje

referencje_sokolow_small.jpgreferencje_sokolow_small.jpg

Czytaj więcejocena-sas.png

Newsletter

Zapisz się na newsletter! Bieżące informacje, porady ekspertów oraz informacje o nowościach i promocjach prosto na Twój e-mail.